3.7.08

Preview...

We had to prepare some presentations and videos for the Turkish projects in Tekirdag and Fethiye. We thought that is very good idea to share with you the clips that we made.
The first clip if for the project "Future in our hands" and the second clip is for "Are women technophobic or technological ?".

Future jobs


The incredible woman

24 comments:

Anonymous said...

bai suntetzi tari de tot!bravo,bravo,bravo!!!!!super filmuletzele....in sfrashit shi la buzau apare ceva cu care sa nu ne fie rushine dupa toate prostiile cu care ne-am facut cunoscutzi pe you tube in ultimile luni!!!ar fi bine insa sa se promoveze shi aceste clipuri ,nu numai cele prin care ne facem de ras!!! felicitari

Anonymous said...

hi ce-mi plac...f reusite pt niste incepatori...dar i-a spuneti-0-mi aici pe blog...unde pot sa dau de voi?

Anonymous said...

foarte reusite..si da intr-adevar..dupa toate porkariile puse pe youtube era si timpul ca cineva sa faca ceva cu adevarat laudabil!! felicitari!!

Anonymous said...

ee eu su-i cunosc pe cei de la tekirdag..nici pe cei de la fethiye pe toti doar pe mada...si cum ii cunosc si calitatile actoricesti..nu ma mir...sper sa faceti treaba buna in turcia!!va pup si succes!!

Anonymous said...

Nimic mai adevărat, Buzaul are nevoie de mai mulţi oameni ca voi, tineri responsabili si dornici de munca. Si oameni care să aiba puterea să-i coordoneze si să-i indrume spre ce trebuie. Felicitări!

Anonymous said...

ok...misto....dar care este de fapt legatura cu ce se intampla in proiectele pe care le faceti?

Tineret Buzău 2007 said...

Miko, mulţumim pentru aprecieri, dacă vrei să vorbeşti cu noi, contactează-ne: teknoliviu@yahoo.com

Anonymous said...

brava .....hai salut din pamtelimon!

Anonymous said...

ms...nu credeam ca o sa raspundeti..acum stie si lumea pe cine poate contacta pt a intra in asociatie:>:>:>

Anonymous said...

hello, everybody.ce filmulete faine..sunt fff funny!! am ras cu prietena mea de tipii din al doilea clip..sunt f amuzanti..au niste fete!!:))=))primul...de copil..al doilea de macho man..ce muschi:X:X:X dar nu asta trebuie sa comentez aici scuze..imi place ce faceti voi aici dar cred ca nu v-ati dat seama ca noua..tinerilor in general ne e fff lene sa facem un lucru pana la sfarsit si de aceea multi dintre noi nu vrem sa intram in astfel de asociatii...cu toate ca sunt f folositoare:D scz."parerea mea"

Anonymous said...

tinand cont de eforturile depuse pt ca totul sa mearga bine in acest proiect trebuie sa va felicit!!cu toate ca la inceput am intrat doar la insistentele unei persoane pe acest blog, mi se pare un lucru ff educativ (si nu zic asta doar pt ca ea imi spune tot timpul...acum sunt convinsa:))faceti o treaba foarte buna cu aceste proiecte..iar blogul este foarte reusit..dar acesta este doar inceputul mai aveti mult de munca,sunteti noi in acest domeniu si o sa trebuiasca sa faceti multe sacrificii, eu va doresc succes si spor la treaba!!!:*

Anonymous said...

Good luck with your projects! Europe needs more matured citizens like you!
Nataliya

InSpIrAtIoN said...

Ati fi putut la primul filmulet sa aveti un narator care sa nu para ca a invatat engleza la Moscova... Dar sunteti da laudat cu tot ce faceti. Tineti-o tot asa!

Anonymous said...

Good job guys !

İnspiration man you are dreaming

Anonymous said...

The Iron Ma(ide)n <3

Anonymous said...

ok....avem un clip bun,chiar foarte bun(the new fuel) si unu extrem de slab (prvovocation of...) ar fi bine daca ar exista o constanta intre clipuri sau daca v-ati pastra acelasi mod de filmare(interpretare).sa inteleg ca sunt echipe diferite?cum se lucreaza exact la voi?temele sunt alese sau impuse de program?pentru entuziasam si pt faptul ca faceti asta in vacanta in timp ce majoritatea adolescentilor nu fac nimic util in timpul asta va dau max de puncte pt blog!felicitari si la mai mare...astept noutati!

Anonymous said...

O sa incerc eu sa raspund cu toate ca stiu ca nu vei fi notificat de reply-ul meu. poate ai totusi curiozitatea de a mai intra pe blog si vezi ca ai primit raspunsul dorit. so... ideea e ca noi constituim o asociatie si participam la proiecte europene organizate de oameni pe care nu ii cunoastem sau (in cazuri fericite) oameni care au fost alaturi de noi la alte proiecte si care ne-au contactat in momentul in care s-au decis ei insisi sa organizeze propriile proiecte. si da, asta inseamna ca intr-o buna zi vom organiza chiar noi un astfel de proiect sau poate chiar mai multe. dar stati ca am deviat de la subiect :p tema fiecarui proiect este aleasa de organizator si noi nu o putem influenta cu nimic. asa ca filmele sunt facute pe topics foarte diverse, in functie de proiect, uneori pregatite de acasa, alteori improvizate intr-unul din workshopurile din cadrul proiectului in doar 30 de min, cum e in cazul clipului NEW FUEL pe care l=ai apreciat. normal ca echipa este alta de fiecare data -avand multi membri incercam sa oferim fiecaruia ocazia de a merge in cel putin un proiect- de aici rezultand probabil si inconstanta de care vorbeai, diferitele tehnici de filmare, interpretare, etc. ca sa nu mai vorbim de faptul ca cele doua filme la care te-ai referit au in distributie si "actori" din alte state, oameni pe care ii cunosti abia la inceputul proiectului si cu care trebuie sa ajungi pe aceeasi lungime de unda aproapre instantaneu pentru a avea rezultate optime (scuzati cacofonia dar mi-e prea greu s-o evit). ne bucura totusi ca realizezi ca efortul nostru este unul considerbil, cu atat mai mult cu cat suntem in vacanta si noi stam sa muncim :P Sper ca vei observa raspunsul si ca te va satisface intrucatva. Merci pt interesul aratat si stay tuned for more clips soon to come :)

Anonymous said...

imi place mult ce faceti voi aici:) iar videourile chiar sunt faine:)

Anonymous said...

sunteti populari....si acum si pe youtube...bravo!!blog..filmulete..proiecte multe..tot asa!!!

Anonymous said...

ce-ar fii sa faceti un filmulet cu voi toti cei din asociatie? puneti o intrebare sa voeze lumea dak vrea sa faceti sau nu..m-e mi-ar placea sa va vad pe toti la un loc intr-o sceneta funny!!;;)

Anonymous said...

mey..filmul cu the incredible woman...e the best!!a fost pt fethiye, nuh? cum a fost?? v-ati descurcat bine? cum a fost lumea pe acolo???

Anonymous said...

;)) hai sa raspund eu la ultimul comment..si asa nu am dat niciun coment:D:D a fost ff frum in turcia la fethiye..au existat si cateva probleme..dar s-au descurcat. proiectul in sine a fost unul foarte bun. ne-am distrat, am facut fel de fel de scenete, joculete, ne-am imprietenit cu ceilalti participanti...in curand o sa apara pe blog mai multe despre acest proiect, plus poze. a fost un loc unde s-au inghegat prietenii, unde am invatat destul de multe lucruri...pentru mine a fost primul proiect deci nu am termen de comparatie:)mie mi-a placut f mult:)

Anonymous said...

ma bucur ca o fost o experienta frumoasa pentru voi si ca in timp ce va simteati bine mai si invatati ceva:) dar cum te simti intr-un asemenea gen de proiecte? adik cum se comporta lumea? normal...sau afiseaza o alta fata? care este motivul general pentru care merg tinerii acolo??as dori sa-mi raspunzi tot tu mady:):)

Unknown said...

ok monique...raspund:) dar nu te invata:)ok..o sa iau intrebarile in ordinea in care le-ai pus:)nu stiu exact ce fata afiseaza lumea in acest gen de proiecte...:-?? depinde de personalitatea fiecaruia.poti fi ipocriti sau sinceri, dak sunt 40 de persoane vei avea de-a face cu 40 de personalitati diferite..asa ca nu stiu raspunsul la intrebarea ta..imagineaza-ti;;)ei bine... motivul general? nu cred ca exista doar un motiv si care poate fi numit si general;cred ca exista mai multe...spre exemplu dorinta de a cunoaste o alta tara, alte persoane, de a-ti exersa lb engleza in caz ca ai nevoie..etc.